Svet
43 ogledov

Lahko kolesarite nagi, a s čelado

Policistka je ob obali na Novi Zelandiji presenečena naletela na mladeniča, ki s Žurnal24 main
Policistka je na obali na Novi Zelandiji presenečena naletela na mladeniča, ki sta kolesarila gola. V kočljivem trenutku sta jo 20-letnika odnesla le z opozorilom, naj v prihodnje kolesarita s čelado.

Lokalna policistka Cathy Duder je bila presenečena in začudena obenem, ko je naletela na mladeniča, ki sta kolesarila brez kakršnegakoli oblačila. "Bila sta še bolj presenečena kot jaz. Svoje intimne dele sta si sramežljivo pokrila z rokami," je zatrdila. Moška sta kolesarila ob obali Coromandel v severovzhodni Novi Zelandiji.  

"Želela sva izkusiti popolno svobodo," sta mladeniča v en glas zatrdila policistki.

Lahko kolesarita, a s čelado
"V odgovor sem jima zatrdila, da bosta s tovrstnim obnašanjem okusila zapor in ne svobode," je smeje dejala Cathy in dodala, da sta bila na njeno veliko začudenje moška povsem trezna.  
           
"Sploh nista bila pijana in to me je najbolj presenetilo," je dejala v šali. Policistka je mladeniča opozorila, naj si v prihodnje obvezno nadeneta čelade ter ju poslala domov.

V izjavi za medije je policistka še dodala, da nadobudnih kolesarjev tisti dan ni več zagledala. Zaradi golote v javnosti si lahko na Novi Zelandiji obtožen zaradi žaljivega vedenja. Prijazna policistka je moška spustila le z opozorilom.

"Temnilo se je in v okolici ni bilo nikogar, ki bi ga s tovrstnim dejanjem vzburjala. Bila sta mladeniča, ki nista imela nobenega namena zagrešiti prestopka,"
je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.