Svet
16 ogledov

Lanza mamo klical "Excuse me"*

Adam Lanza Reuters
Nancy Lanza je bila najpomembnejša oseba v življenju množičnega morilca Adama Lanze, ki pa ji ni nikoli rekel mama, ampak oprostite.

O življenju Adama Lanze, ki je v Newtonu ubil 26 ljudi, ni veliko znanega. Informacije, ki pridejo v javnost, pa so vse bolj bizarne. Ellen Adriani, najboljša prijateljica Nancy Lanza, je izdala, da Adam svoje matere ni klical mama, ampak "excuse me" (oprostite). "Adam je moral biti ob 23. uri doma, čeprav je bil star že 20 let,“ je še povedala Adrianijeva in dodala, da Lanza ni imel prijateljev, zato se je najraje zadrževal v igralnicah.

Nancy Lanza | Avtor: Reuters Reuters
Da je bil odnos med Nancy in Adamom čuden, je potrdil tudi družinski prijatelj Rich Collins. "Nancy je poskušala biti dobra mati, a njun odnos je bil res nenavaden." "Nancy je bila vedno napeta, ko je bil Adam v bližini. Kot da bi jo bilo strah, da bo kaj ušpičil," pa je dodal Adam Holmes, ki je Nancy, ki jo je Adam ustrelil v obraz, dobro poznal

Adama je večkrat videl tudi frizer Bob Skuba. "Adam se je odzival le, če mu je mama kaj rekla. Med striženjem je negibno sedel na stolu in zrl v tla. Bilo je tako, kot bi bil neviden.“

Nancy se je pripravljala na smrt

Nancy Lanza je imela multiplo sklerozo, zaradi katere naj bi se pripravljala na smrt. Kot je povedala njena nekdanja svakinja Marsha Lanza, si je Nancy v različnih državah ogledovala domove, kjer bi lahko končno prišla do miru. Kot je še dodala, Nancy Adama ni želela več poučevati na svojem domu. Ali je poskušala zanj poiskati novo šolo ali psihiatrijo, ni znano. Govori pa se, da je Adam znorel, ko je izvedel, da bo moral v psihiatrično bolnišnico.

* "excuse me" = oprostite.

Komentarjev 2
  • dddd 20:19 20.december 2012.

    no bravo :) je ratalo... kr tko naprej...zarad takih stvari je prav da podpiramo fdv pa filozofe pa umetnike z njihovo akcijo akcija na cesti...ker morda bodo pa tako spoznal kam pašejo ..če še niso :)

  • dddd 20:03 20.december 2012.

    dej ne matrite se z angleščino k ne znate...al google translate ne zna?