Svet
15 ogledov

Lastnik kluba veteranom: Naj se vam opravičim, ker financiram vaše pokojnine

Jelena Vučković Youtube
Lastnik šibeniškega kluba brez dlake na jeziku odgovoril vojnim veteranom, ki jih motijo nastopi srbskih pevcev in pevk v Šibeniku.

Štiri organizacije vojnih veteranov so protestirale zaradi nastopa srbske folk pevke Jelene Vučković v šibeniškem klubu Makari. Med drugim so dejali, da jim je dovolj orgij četniških pevk in pevcev v klubih, ki jih imajo v lasti HDZ-jevci. Zdaj jim je brez dlake na jeziku odgovoril lastnik kluba Anton Dobra. 

"Fantje, bil sem, kjer ste bili vi, v vojni sem bil prej kot vsi vi, pa mi po koncu vojne ni padlo na pamet, da bi se prisesal na državne jasli, da bi kot vojni plen vzel pokojnino in pridigal drugim. Lotil sem se posla in v dvajsetih letih po vojni zaposlil prek sto ljudi. In kaj zdaj? Naj se vam opravičim, ker delam in z davki domovini plačujem tudi vse vas?," je sporočil predsednikom veteranskih združenj. 

"Nekateri od podpisanih so hodili tako kot mafijci in mi ponujali, da bodo organizirali varnostno službo lokala, nekateri od tem so mi pred dnevi celo grozili, kar se, prijavil policiji. Pred zaposlenimi so mi povedali, da oni nimajo česa izgubiti, jaz pa imam," je Dobra še dejal za portal Šibenik In. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • malonaokoli 08:23 24.april 2016.

    zadnjič sem šele zasledil zakaj je toliko balkanskih pesmi in pevcev na gostovanju v Mariboru...od 150.000 stalno prijavljenih ljudi jih je 90.000 z začasnim bivanjem iz tujine.menda je tržna niša v d.o.o. da prideš in dobiš v Sloveniji takoj vse ...prikaži več papirje za celo familijo. ker itak nihče ne preverja ali d.o.o. sploh živi.

  • malonaokoli 08:18 24.april 2016.

    ha,ha,ha...vojni dobičkarji

  • blueone 01:24 23.april 2016.

    Anton Dobra kapo dol