Svet
26 ogledov

Letalo je moralo prisilno pristati

Potniki Youtube
Potniki na letalu družbe Ryanair, ki so leteli iz Bruslja v Malto, so na krovu doživeli pravi pretep.

Pretep je izbruhnil kar 9.000 metrov nad tlemi, zaradi tega je moral pilot celo prisilno pristati.

Tommy Engere je s snemanjem poskrbel, da lahko kaos prek posnetka opazujete tudi vi. “Vse se je začelo, ko se je starejša ženska presedla in rekla, da so jo udarili v glavo. Nato se je vnel pretep, neuspešno posredovala sta tudi dva Belgijca,” je povedal britanskemu tabloidu The Sun. Pojasnil je, da je na krovu nastal kaos in so moški napadali vse okoli njiju.

Na videu lahko vidimo, kako se skupina moških pretepa, potniki pa kričijo in ju prosijo, naj nehajo. Letalo je moralo zaradi pretepa pristati v italijanski Pisi. Tam so štiri osebe morale zapustiti letalo, predali so jih policistom.

 

Komentarjev 10
  • jozicamurn 13:07 07.november 2016.

    Samo naj vam povem, da ko sem potovala večkrat z možem na letalu, so najbolj nekulturni prav francozi, belgijci in pa nemci s prhljajem, kot da so ravnokar prišli iz hleva ven in se podali na raziskovanje Tajske in podobno. ...prikaži več Mi "balkanci", kakorkoli Slovenija spada še vedno pod balkan, smo bili v večini primerov bolj kulturni in moralni kot pa marsikateri anglež in znamo več jezikov kot oni. Lahko bi bili ponosni na naše slovenske korenine (Slovenci, Hrvati, Srbi = SHS), saj smo res zgled ostalim ko potujemo po svetu. Samo kot kratka pripomba na to kar se dogaja v videu in kar delajo od krave polizani belgijci na nivoju savdijcev iz primitivne savdijske arabije.

  • kapibara 12:21 07.november 2016.

    Samo ožeži sine... južni melos.. - što južnije - to tužnije..

  • Majazmaja 09:58 07.november 2016.

    Česa drugega od teh nepismenih in nerazgledanih pisunov človek res ne more pričakovati ...