Svet
3 ogledov

Letalo strmoglavilo

Izginulo letalo družbe Tara Air je strmoglavilo, so sporočile nepalske oblasti. Nesreče najverjetneje ni preživel nihče od 22 ljudi na krovu.

Sujata Shresta, mati stevardese Sidikshhe Gurung, žaluje za hčerjo. Novico o nesreči so ji sporočili na sedežu letalske družbe Yeti Airlines v Katmanduju. (Foto: Reuters)

Nepalske oblasti so sporočile, da je manjše potniško letalo letalske družbe Tara Air, ki je v sredo izginilo nad Nepalom, strmoglavilo.

''Piloti helikopterja za iskanje so našli kraj, kjer je letalo strmoglavilo,'" je dejal predstavnik lokalnih oblasti v kraju Okaldhunga Debasish Sapkota. ''Ne morem povedati, ali je kdo nesrečo preživel,'' je še dodal.

22 ljudi, sedem potnikov in pet članov posadke, je bilo na poti iz Katmanduja v Lamidando. Strmoglavili so na vznožje Himalaje na vzhodu Nepala. Nepalske oblasti so še sporočile, da so le majhne možnosti, da je nesrečo kdo preživel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.