Svet
10 ogledov

Ljubezenski hoteli za Združene narode

romantika Shutterstock
Ker bo zaradi konference ZN v Riu de Janeiru gneča in je zmanjkalo hotelov, so organizaciji na pomoč priskočili lastniki ljubezenskih hotelov in ponudili postelje. Na konferenci bo tudi premier Janša z gospodarsko delegacijo.

Secundio Lema je eden od lastnikov tako imenovanih ljubezenskih hotelov, ki sicer po ureditvi ustrezajo luksuznim hotelom. Razlika je le v nekaj dodatkih, ki jih v običajnih hotelih ne najdemo – recimo ljubezenski stol ali pa meni s spolnimi pripomočki. Lema je Združenim narodom (ZN) obljubil, da bo vse cenene premične zadeve odstranil, a ogledala na stropih nad posteljo ostanejo, saj bi bilo z odstranjevanjem preveč težav, poroča BBC.

ZN bodo junija v Riu de Janeiru gostili okrog 50 tisoč ljudi, a konvencionalni hoteli ponujajo le 30 tisoč sob, zato jim je na pomoč priskočilo 320 ljubezenskih hotelov.

 

Visoki gostje bodo za noč plačali okrog 200 evrov manj kot običajni gostje ljubezenskih hotelov. Nočitev bo stala dobrih 120 evrov, poleg tega v času konference lastniki ljubezenskih hotelov ne bodo sprejemali gostov, ki plačajo na uro, nikakor pa se ne bodo odrekli "ljubezenskemu dnevu", ki je 12. junija, čeprav bodo prvi visoki gostje prispeli že naslednji dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.