Svet
8 ogledov

"Ljubim življenje, ljubim ženske"

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
"Sem živahna oseba, polna življenja. Ljubim življenje, ljubim ženske," italijanski premier Silvio Berlusconi pravi po novi aferi, tokrat celo z mladoletnim dekletom.

Namesto da bi se posipal s pepelom, se italijanski premier Silvio Berlusconi na vse pretege hvali s svojimi zabavami.

"Zelo ponosen sem na to, kakšen gostitelj sem, precej redek, pravzaprav unikaten gostitelj," pravi Berlusconi. Ne zanika, da je bila na eni od njegovih zabav tudi 17-letna Maročanka, znana kot Ruby. Pravi pa, da ji je pomagal, ker mu je bila predstavljena kot dekle s težko preteklostjo. Glede na njegove besede, ima pač močan socialni čut: "Odločil sem se, da ji pomagam, kot pomagam vsem, ki se obrnejo name." Ruby je poiskal zavetišče, vsaj tako pravi, ali je ona pomagala njemu pri čem, pa ni povedal.

Berlusconi priznava, da ima rad zabave – kot pravi, potrebuje sprostitev po napornem delavniku. "Imam grozno življenje. Imam življenje, ki zahteva nadčloveške napore. Delam kot nihče drug do pol dveh zjutraj," pravi Berlusconi. In če ob tem kdo pomisli, da je potem edino normalno, da izčrpan pade v posteljo, se moti; Berlusconi ima svoj način polnjenja baterij. "Vsake toliko časa začutim potrebo po sprostitvi, po pripovedovanju šal, po duševni terapiji, da sprostim možgane. To je del moje osebnosti in pri mojih letih (star je 74 let, op. p.) ne bo nihče spremenil mojega življenja," zaključuje prezaposleni Berlusconi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.