Svet
2282 ogledov

"Luigi, imaš idiotsko punco"

Katedrala Trani
Zato se je močno razjezil župan Tranija Amedeo Bottaro ...

Znamenito katedralo v Traniju je nekdo izkoristil za ljubezenska sporočila. Z rdečim sprejem je na zidove katedrale nekdo večkrat izpovedal ljubezen nekemu Luigiju.

"Luigi, imaš idiotsko punco, ki se niti približno ne zaveda, v kakšne težave je zabredla s to umazanijo." Tako je župan italijanskega Tranija Amedeo Bottaro zapisal na svojem Facebook profilu, saj so ga razjezila ljubezenska sporočila na znameniti katedrali.

"Naj prebere kakšno knjigo"

"Luigi prosim te, da jo opozoriš. Prepričaj jo, naj očisti napise, preden bo prepozno. Morda jo boš prepričal, da prebere tudi kakšno knjigo o zgodovini naše Katedrale: to bi ji prišlo prav," je dodal Bottaro.

Katedrala Trani (italijansko: Cattedrale di Trani, Cattedrale di San Nicola Pellegrino) je rimokatoliška katedrala, posvečena romarju sv. Nikolaju. 

Zgrajena je bila z lokalnim kamnom Trani, tipičnim gradbenim kamnom v regiji: apnenčastim tufom, pridobljenim iz mestnih jam, za katerega je značilna svetlo roza, skoraj bela barva.

Ikea Slovenija Še to manjka, pa se lahko v Ljubljani začne gradnja Ikee Prevoz živali Ujel se je Vizita za živali Goru že čaka na selitev v Slovenijo

 

Komentarjev 1
  • Avatar Bailevansa
    Bailevansa 00:49 17.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top