Svet
32 ogledov

Maddie ugrabili za bogat par

Na dan, ko bi nesrečna Maddie praznovala svoj osmi rojstni dan, bo njena mama iz Žurnal24 main
Raymond Hewlett, osumljenec v primeru izginotja Madeleine McCann, je v pismu sinu zapisal, da ve, kdo je ugrabil deklico.

Britanski pedofil je pred smrtjo svojemu sinu napisal pismo, v katerem je razkril, da so Madeleine po naročili ugrabili portugalski Romi. Ti naj bi na Portugalskem ugrabljali otroke za premožne pare, ki ne morejo imeti svojih otrok, je razkril pedofilov sin Wayne.

"Zame je bilo pismo kot strela z jasnega. Ko sem ga bral, me je oblivala kurja polt. Oče je še zapisal, da svoje skrivnosti ni hotel odnesti v grob, saj bi vsi mislili, da je kriv on," je za britanski The Sun povedal Hewlettov sin.

"Zapisal je, da mu je na Portugalskem, kjer je nekaj časa živel, neki Rom povedal, da je Maddie ugrabila skupina Romov. Ti ljudje naj bi za bogataše ugrabljali otroke že prej. Medtem ko je bila Maddie na počitnicah s starši, so jo skupaj z drugimi otroki fotografirali in posnetke poslali parom. Slednji so se na koncu odločili, katerega otroka si želijo," je povedal pretreseni Wayne. Oče naj bi mu še priznal, da Maddie zagotovo niso ugrabili pedofili in da pari Romom za svoje početje izplačajo velike vsote denarja.

Hewlett, ki je aprila umrl za rakom na grlu, preiskovalcem o primeru Maddie ni hotel ničesar razkriti. Bil je eden od glavnih osumljencev, ker naj bi leta 2007, ko so ugrabili Maddie, živel v bližini počitniškega domovanja McCannovih. Preiskovalci naj bi po poročanju The Suna potrdili, da so ljudje nekaj dni pred dekličinim izginotjem opazili nekaj moških, ki so fotografirali otroke.

Hewlettov sin je še dejal, da je pripravljen na pogovor s preiskovalci ter da jim bo povedal vse, kar ve o primeru. Oglasil pa se je tudi predstavnik McCannovih, ki je dejal, da je družina hvaležna za vse informacije o Maddie in da bodo Wayna v zvezi s primerom zaslišali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.