Svet
80 ogledov

Maddy bila žrtev serijskega posiljevalca?

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Britanska policija: Maddy McCann je bila morda žrtev serijskega posiljevalca.

Britanska policija je danes sporočila, da je bila Madeleine McCann morda žrtev spolnega napadalca – šlo naj bi za storilca, ki je prežal na britanske otroke na Portugalskem ravno pred tremi leti, ko je deklica izginila.

Sumijo le enega

Britanska in portugalska policija preiskujeta serijo spolnih napadov ali poskusov napadov na britanske otroke med letoma 2004 in 2010.

Eden od napadov se je zgodil prav v letovišču Praia da Luz dve leti pred Madeleininem izginotjem. Inšpektor  Andy Redwood  je to označil za pomembno sled. Meni, da je za napade kriva le ena oseba, ki je vlamljala v vile, v katerih so bili britanski turisti. Pretekli mesec so nekatere žrtve podale podoben opis storilca: bil naj bi zagorel, neobrit s črnimi lasmi, govoril naj bi angleško s tujim naglasom. "Preiskujemo eno osebo," je dejal  Redwood.

Kljub številnim poročilom, da so Madeleine videli v Belgiji, Španiji, Maroku, Franciji in na Malti, preiskavo so razširili celo v Avstralijo, usoda zdaj desetletne deklice ostaja skrivnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.