Svet
62 ogledov

Maddy nosi modro senčilo

Mala Maddy z ličili. (Foto: Youtube.com)
1/2
Žurnal24 main
Natanko danes pred tremi leti je izginila deklica, ki jo je iskal ves svet. O mali Madeleine McCann do danes ne duha ne sluha.

''Hvala vam, ker niste obupali nad Madeleine. Skupaj jo lahko pripeljemo domov,'' so besede, s katerimi se konča nov videoposnetek o Madeleine McCann. Njena starša Kate in Gerry želita z novimi fotografijami in videoposnetkom opozoriti, da se iskanje njune hčerke nadaljuje, čerpav se na naslovnicah ne pojavlja več vsak dan.

Maddy, ob izginotju je imela nekaj manj kot štiri leta, je videti nekoliko starejša, veke ima namazane z modrim senčilom. Video prikazuje kraj njenega izginotja, počitniški kompleks v Praia de Luzu, in iskanje v dneh neposredno po izginotju 3. maja 2007.

Starša sta prepričana, da niti portugalska niti britanska policija nista storili dovolj, da bi našli malo Maddy. Detektiva, ki se je nekaj časa ukvarjal s primerom, Goncala Amarala, sta celo tožila, ker je v knjigi zapisal, da je Madeleine že davno mrtva.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.