Svet
27 ogledov

Maddy v ZDA?

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Zasebni detektiv Italiano je policiji predal dosje in sporočilo, da naj bi bila Maddy v ZDA. Predstavnik družine McCann Mitchell pravi, da to ni mogoče.

Clarence Mitchell je za Sky news povedal, da je skeptičen glede ugotovitev, ki jih je podal zasebni detektiv Italiano. Ta namreč trdi, da je pogrešano Madeleine v regiji Algarve ugrabila nacionalna združba pedofilov. Mitchell vseeno poudarja, da je Italianova dognanja treba vzeti resno.

Predal dosje
Zasebni detektiv Italiano je policiji v Huelvi na jugozahodu Španije predal poln dosje informacij, ki jih je zbral med preiskavo. Med podatki sta tudi imeni dveh pomembnih portugalskih poslovnežev ter fotografije z rojstnodnevne zabave v Algarvi. Med raziskovanjem naj bi se celo zbal za svoje življenje, ker so v enem izmed klubov odkrili, da jim je na sledi.

Hvaležni smo za informacije
"Starša ugrabljene deklice, Kate in Gerry McCann, sta hvaležna za vsako novo informacijo o njuni hčerki," je za Sky news povedal tiskovni predstavnik družine in dodal, da zasebni detektivi preverjajo nove in da se mu zdi prav, da jih je Italiano predal policiji.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.