Svet
24 ogledov

Mafiji milijon, če najde Albanca

zračno plovilo dron velikoalbanska zastava stadion JNA Beograd Srbija Albanija k EPA
Ameriški podjetnik iz Chicaga, ki je po poreklu iz Srbije, naj bi italijanski mafiji ponudil milijon evrov, če najdejo Albanca, ki je na tekmi med Srbijo in Albanijo v zrak poslal zastavo “velike Albanije”.

Sporno zastavo je kvadroper ponesel nad stadionom srbskega nogometnega kluba Partizan med tekmo Srbije in Albanije 14. oktobra, ki jo je sodnik v 41. minuti prekinil. Razlog za to je bila leteča naprava, ki je nad stadion prinesla zastavo, ki prikazuje veliko Albanijo s precejšnjim kosom srbskega, črnogorskega, makedonskega in grškega ozemlja.

Policija sumi, da je za incident kriv 32-letni Ismail Morina, ki so ga posnele nadzorne kamere. Njegovo prebivališče policiji ni znano, poleg albanskega ima tudi italijanski potni list, živel pa naj bi v Firencah.

Kot piše beograjski Alo naj bi zanj italijanski mafiji kar milijon evrov ponujal ameriški podjetnik srbskih korenin. Mafiji je naročil, da mu Morino v Chicago pripeljejo živega, še piše Alo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.