Svet
1930 ogledov

Mama dveh otrok želela pomagati in pri tem umrla

Voziček
Njena odločitev, da pomaga družini, jo je stala življenja.

Michelle Reaves, mama dveh otrok, je pred časom sprejela veliko odločitev, da bo pomagala paru, ki ni mogel imeti otrok. Odločila se je, da jima bo kot nadomestna mati pomagala izpolniti sanje o družini. 

Družini je pomagala dvakrat. Prva nosečnost in porod sta potekala normalno. Drugič pa se je zapletlo. Med porodom so se ena za drugo začele vrstiti težave. Zdravnikom je uspelo rešiti otroka, Michelle pa je izgubila bitko za življenje, piše CNN. 

"Slišiš, da se take stvari dogajajo, a nikoli si ne predstavljaš, da se bo to zgodilo tebi," pravi Jaime Herwehe, ki je prek strani GoFundMe začela zbiranje pomoči za družino pokojne Michelle. "Ne morem si predstavljati, kaj preživljajo Chris in otroka." 

Herwehe pravi, da se ji trga srce za otroka, ki ju je Michelle pustila za seboj, ker bosta odraščala brez mame, ki je bila po njenih besedah čudovita oseba, ki je vedno znala druge spraviti v dobro voljo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.