Svet
23 ogledov

Mama šla kadit, vlak z otrokom pa odpeljal

vlak francija Profimedias
Nepričakovan postanek vlaka sta mati sedemmesečnega otroka in njen partner izkoristila za odmor za kajenje, pri tem pa zamudila odhod vlaka, na katerem je ostal otrok.

Uprava francoskih železnic ne pomni podobnega primera. Na železniški postaji v Le Mansu sta osemnajstletna mati in njen devetnajstletni partner šla kadit, potem ko se je hitri vlak, ki vozi med Lillom in Nantesom ustavil. Par je prezrl odhod vlaka in sedemmesečni otrok je na njem ostal sam.

Potniki so opazili, da je otrok brez nadzora in sprožili alarm. Iz varnostnih in logističnih razlogov je vlak nadaljeval poti proti železniški postaji v Angersu, ki je od Le Mansa oddaljen približno 100 kilometrov. Za otroka je med tem skrbel eden od kontrolorjev na vlaku.

Par se je vkrcal na naslednji vlak proti Angersu, kjer sta bila spet združena z otrokom. Na kraj je prišel tudi sedemnajstletni oče otroka, ki je zoper oba, nekdanji partnerko in njenega novega spremljevalca, vložil tožbo zaradi ogrožanja varnosti in zdravja njegovega otroka. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:19 26.januar 2017.

    Tega so zmožni samo cigaini ali pa narkomani !