Svet
42 ogledov

Mamilarski kralj poslal pismo Islamski državi

Islamska država Profimedias
Joaquin El Chapo Guzman, najbolj iskani mamilarski kralj na svetu, je poslal pismo Islamski državi. Očitno boj za kalifat vpliva tudi na njegove posle.

Vi niste nikakršni vojaki! Vi niste ničesar drugega kot navadne p***! Tudi vaš bog vas ne more rešiti od gorja, ki ga boste deležni, če boste še naprej vplivali na moje posle,” naj bi bilo navedeno v elektronskem pismu, ki ga je mehiški mamilarski kralj El Chapo Guzman poslal vodji Islamske države Abu Bakr Al-Baghdadiju. Objavil ga je eden od El Chapovih pribočnikov, povzel pa Telegraph.

Mamilarski kralj, ki mu je že dvakrat uspelo pobegniti iz dobro varovanega zapora, se je po pisanju Telegrapha hudo razjezil, ko so mu borci Islamske države uničili pošiljko droge.

Moji ljudje vas bodo uničili. Žal mi je vsakega k*** sina, ki bo onemogočal poslovanje Sinaloa kartela. Tvoji možje niso vojščaki, pač pa ponižne p***.” Vsakemu bom iztrgal srce in jezik,” je zagrozil El Chapo, ki se po svojem julijskem, torej že drugem pobegu iz zapora, še vedno uspešno skriva pred oblastmi. 

Komentarjev 5
  • mph 22:26 11.december 2015.

    Točno tako, čimbolj se taki med sabo pokoljejo, bolje bo.

  • primoz.g 21:54 11.december 2015.

    aja nimam srca da bi delal reklamo za te norce, ampak če kdo želi naj si pogleda "Mexican Terrorist Cartel Beheads 4 Women In Message To America"ssče si normalen boš bruhal 100%

  • primoz.g 20:51 11.december 2015.

    Če je res, tale čapo ve kako se temu streže, in IS so v bistvu ameterji proti njemu, on počne dokaj podobno in celo hujše stvari že nekje 10 let ali celo 15