Svet
15 ogledov

Mamo išče s pomočjo Facebooka

Katehryn Deprill Facebook
Mama jo je nekaj ur po rojstvu pustila v stranišču Burger Kinga. Sedaj jo išče s pomočjo Facebooka.

Katheryn Deprill je na Facebooku objavila svojo fotografijo in prijatelje prosila za pomoč pri njenem deljenju. "Iščem biološko mamo. Rodila me je 15. septembra 1986. Nekaj ur staro me je pustila v stranišču Burger Kinga v Allentownu v Pensilvaniji. Prosim, pomagajte mi jo najti tako, da delite mojo objavo. Mogoče jo bo videla. Hvala." Pred 27 leti so jo našli staro nekaj ur, zavito v rdeč pulover v stranišču Burger Kinga.

Ker bi rada več izvedela o svojih koreninah, se je po pomoč obrnila na svoje prijatelje na Facebooku. Njeno objavo so delili že več kot 28.000-krat. Zgodba je zaokrožila po socialnih omrežjih in medijih. Pritegnila je tudi CNN in ustvarjalce oddaje Good Morning America.

Išče odgovore

Danes je Katheryn poročena mama treh otrok. Kot je dejala, bi rada svoji biološki materi zastavila nekaj vprašanj. "Prvo, kar bi ji res rada rekla, je: 'Hvala, ker me nisi vrgla proč, hvala, ker si mi dala dar življenja. Poglej, kdo sem postala'," je dejala Katheryn.

"Zakaj je to storila? Zakaj me ni želela pustiti v bolnišnici? Je šla skozi težko obdobje?" so še vprašanja, na katera bi rada dobila odgovor.

Kljub veliki pozornosti odziva, ki bi ga Deprillova najraje dobila, še ni. Njena biološka mati se namreč še ni javila.

Komentarjev 1
  • texpower007 19:16 11.marec 2014.

    pustiš otroka na wc in si privoščiš double wooper-ja :)