Šport > Nogomet
28 ogledov

"Najdaljših 15 minut mojega življenja"

marc bartra Instagram
Španski branilec Marc Bartra je štiri dni po napadu na klubski avtobus Borussie Dortmund spregovoril o svoji izkušnji.

Marc Bartra, branilec nemškega prvoligaša, je bil edini poškodovani nogometaš v torkovem napadu na avtobus Borussie Dortmund pred začetkom četrtinalne tekme Lige prvakov z Monacom.

Bartra trenutno okreva po operaciji rok in rame, čez približno mesec dni pa naj bi se svojim soigralcem že pridružil na treningu.

''Danes sem znova dobil obisk, ki me najbolj razveseli,'' je druženje z družinskimi člani komentiral Bartra. ''Oni mi pomenijo vse. Oni so razlog, da premagam vsako oviro, in ta je bila najtežja v mojem življenju. Tega ne privoščim nikomur,'' je travmatičen torkov večer podoživljal nogometaš.

''Bolečina, strah, ne vedoč, kaj se dogaja in kako dolgo bo trajalo. To je bilo najdaljših 15 minut mojega življenja. Rad bi povedal, da se šok iz dneva v dan zmanjšuje, zamenjuje pa ga volja do življenja, dela, boja, vere, igre, treninga, soigralcev, strasti,... Videti polne tribune ljudi, ki imajo radi ta šport, ki si želijo nogometnih čustev, da bi pozabili na svet, v katerem živimo in ki je danes bolj nor kot kadarkoli. Prosim samo eno stvar, SAMO ENO STVAR, da živimo v miru in vojne pustimo za seboj,'' je zapisal 26-letni branilec Borussie Dortmund.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.