Svet
116 ogledov

Masturbiral ob pogledu na kopalke

Zadar Pixsell
Hrvaški voznik avtobusa pripeljal potnike, nato pa se je "malo sprostil" ob pogledu na kopalke.

54-letni Dubrovčan je potnike pripeljal v Zadar. Odšli so na ogled mesta, voznik pa se je odločil, da bo odmor preživel ob sprehajališču Karma, tik ob plaži. V nedeljo dopoldan je bila plaža nabito polna, kar je bila očitno dovolj velika inspiracija za aktivnost, ki je sledila, piše Juatrnji list. Moški je po navedbah prič odpel hlače in se začel samozadovoljevati.

"Ni si mogel pomagati. Njegov pogled je bil fiksiran na ženske na plaži. Gledal je levo in desno, vendar ne v strahu, da ga ne bi kdo videl, ampak je iskal ženska telesa," časnik navaja izjavo ene od prič.

Zapel hlače in zbežal

Na številko policije je kaj hitro prišlo več klicev, da se moški samozadovoljuje na plaži. Ko je opazil, da se mu ne piše nič kaj dobrega, je moški zapel hlače in pobegnil. Policisti so ga našli okoli poldneva, na policijski postaji pa je več ljudi potrdilo, da je ravno on vznemiril kopalce. Policija ga bo preganjala zaradi kršitve javnega reda in miru, čaka ga tudi denarna kazen.

Turisti, ki bi jih moral peljati še naprej, so bili nemalo začudeni, ko so ugotovili, da voznika ni na avtobusu. Agencija je morala na hitro poiskati zamenjavo, še piše Jutarnji list.

Komentarjev 1
  • legija 22:38 11.avgust 2014.

    Slovenski levičar je drkal na Janšo!