Svet
9 ogledov

Mater ustrelila, novorojenčka ugrabila

keegan, otrok Montgomery County Sheriff's Office
Pred porodnišnico na obrobju ameriškega Houstona se je sinoči dogajala prava drama. Neka ženska je po sporu na parkirišču umorila porodnico in ugrabila tri dni starega fantka. Kasneje so ga našli nepoškodovanega.

Ženska je z novorojenčkom odhajala iz tamkajšnje klinike, kamor je otroka peljala na pregled, ko se je na parkirišču očitno sporekla z drugo žensko, katere avtomobil znamke lexus je bilo parkiran poleg njenega poltovornjaka.

Priče so povedale, da je ženska približno sedemkrat ustrelila v mater, pograbila njenega otroka in z lexusom nato še zadela okrvavljeno mater, ki je zakričala "Moj otrok!".

Policija se je nemudoma podala v lov na okrvavljenega lexusa svetle barve in po slabih treh urah v nekem apartmajskem naselju našla malega Keegana. Policija je aretirala eno osebo v povezavi z dogodkom, a ni sporočila, ali gre za domnevno morilko. Odpeljali so tudi avtomobil, šlo naj bi za lexusa svetle barve, poroča CBS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.