Svet
99 ogledov

Mati ubila svoje štiri otroke in moža

Obtoženi je žrtev davil in dvakrat zabodel v trebuh, zaradi česar je bilo njeno Žurnal24 main
Mati je z nožem napadla in ubila svoje otroke in moža.

Policija v Loganvillu nedaleč od Atlante v ameriški zvezni državi Georgia je v četrtek zgodaj zjutraj dobila telefonski klic od 33-letne Isabel Martinez, ki je priznala, da je z nožem napadla in ubila svoje otroke in njihovega očeta oziroma svojega moža 33-letnega Martina Romera. Razlog za pokol uvodoma ni bil znan.

Martinezova je morila zgodaj zjutraj v četrtek, ko so žrtve spale. Poleg moža je ubila tudi dveletnega Axela Romera, štiriletnega Dillana Romera, sedemletno Dacoto Romero ter desetletno Isabelo Martinez. Hudo je ranila tudi devetletno Diano Romero, ki pa je napad preživela.

Isabel Martinez je obtožena petih umorov in enega poskusa umora. Policija v Loganvillu ugiba, da je morila zaradi depresije, ki je posledica nedavne smrti njenega očeta, ali pa se ji je enostavno zmešalo. Družina se je v latinskoameriško sosesko v Loganvillu priselila pred kratkim, sosedje pa pravijo, da je bilo vse normalno, otroci so bili veseli in so se igrali z drugimi v soseski.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.