Svet
1 ogledov

McCann: Sledi kažejo na Avstralijo

Predstavnik družine McCann Clarence Mitchell drži fotografijo ženske, s katero p Žurnal24 main
Neka ženska je avstralski policiji podala izjavo, da pozna osumljenko, ki jo iščejo detektivi v primeru izginotja deklice Madeleine McCann.

Preiskava dobri dve leti pogrešane deklice Madeleine McCann se je preusmerila v Avstralijo. Neka ženska je namreč policiji povedala, da pozna žensko, ki jo sumijo vpletenosti v primer in je podobna angleški pevki Victorii Beckham. Detektivi iščejo osumljenko, ki je v španskem pristanišču spraševala moškega, če ji je on prinesel "novo hčerko“. Ženska, ki je bila lepo oblečena, naj bi imela avstralski naglas, delovala pa je zelo vznemirjena.

Predstavnik policijske postaje v avstralskem New South Walesu je povedal, da je ženska v Sydneyju preiskovalcem podala uradno izjavo. "Trdi, da pozna identiteto ženske, ki jo iščejo zasebni detektivi, ki sta jih najela starša deklice Kate in Gerry McCann. Detektivi bodo to informacijo posredovali avstralski federalni policiji, ki bo nadaljevala s preiskavo," je povedal.

Družina McCann je najela detektive, ki so dobili več kot šesto klicev in elektronskih sporočil, med njimi je nekaj tudi takih, ki imajo "pomembne sledi“.

Madeleine je bila v času izginotja stara skoraj štiri leta. Izginila je medtem, ko sta starša s prijatelji večerjala v letovišču Praia da Luz, kjer je letovala družina. Samo 72 ur po izginotju, v zgodnjih urah 7. maja, sta dva Britanca videla žensko v pristanišču v španski Barceloni. Potem ko je ženska govorila z enim od njih, je šla v sosednji lokal, kjer je imela buren pogovor z lokalno osebo, ki je tekoče govorila špansko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.