Svet
2 ogledov

McDonald's izgubil sodbo

Britanci bodo s svojimi mobilnimi telefoni lahko plačevali v McDonald'su. (Foto: Žurnal24 main
McDonald's bo moral nekdanjemu uslužbencu plačati 50 tisoč dolarjev. Zaradi opravljanja dela se je zredil 30 kilogramov.

Sodišče v São Paulu v Braziliji je razsodilo, da mora McDonald's svojemu nekdanjemu zaposlenemu plačati 50 tisoč dolarjev. To pa zato, ker se je v 12 letih, kolikor je delal kot preizkuševalec hrane, zredil za 30 kilogramov, poroča La Repubblica.

Edson Zwierzinskey je delal kot menedžer, ki je preverjal kakovost hrane. Večkrat na dan je tako moral preizkušati hamburgerje, sendviče, krompirček in gazirano pijačo.

Zaradi moralne škode, stroškov zdravljenja debelosti in videza mu bo tako veriga s hitro hrano morala plačati 50 tisoč dolarjev.

Komentarjev 1
  • Nota Lovesong 10:50 23.avgust 2011.

    Bombe ja, streljanja pa nikdar in nikoli(ni bilo). V Angleski verziji http://stateofterror.blogspot.com or http://stateofterror.wordpress.com NA ŽALOST JE NORVEŠKA KRALJEVINA Z SKORUMPIRANIM KRALJEM(Obamov sluga v Evropi ali resnica zakaj se je Norveška spremenila v enega najbolj umazanih medrasnih stranišč na svetu ...prikaži večtu in ne samo v Evropi)...kakor v Arizoni je šlo prav tako na Norveškem za takoimenovo "afterlife"(v drugem življenju) bando katero je podkupila(kakor Gadafi v Libiji) sama kraljeva krona. To pomeni da so zveste privržence delavske stranke ministra Stoltenberga enastavno podkupili( privržencem delavske stranke in njihovim družinam je Norveška država izdala nove osebne dokumente in jih rasporedila po tujini kjer so jih čakale posesti plačane z državno gotovino pridobleno od naftne industrije - največ po Australiji). Breivik nikoli ni zagrešil streljanja je pa ravnal po navodilih države glede terorizma ali bombe(država ga je podučila in oskrbela z teroristično akcijo). Norvešk