Svet
15 ogledov

McDonald's ponuja tudi poroke

Poroke bodo prirejali od 1. januarja dalje. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Vsi, ki sanjajo o poroki v McDonald'su, si bodo željo lahko izpolnili v Hongkongu.

Hongkong bo prvo mesto na svetu, kjer si bodo zaljubljenci lahko poročno slavje priredili v McDonald'su. V podjetju so že pripravili posebne poročne pakete, ki med drugim vključujejo torto iz jabolčne pite, obleko, narejeno iz balonov, in seveda McDonald's postrežbo.

 

McDonald's Slovenija ne namerava organizirati porok v svojih restavracijah, so nam sporočili iz podjetja.

 

Namesto s šampanjcem si bosta morala mladoporočenca nazdraviti kar z brezalkoholnimi pijačami. Na zabavi namreč ne bo alkohola, saj ne želijo, da bi se gostje pod vplivom alkohola neprimerno vedli. Stroški zabave bodo odvisni od tega, kaj bodo gostje naročili. Najverjetneje pa za slavje ne bo mogoče rezervirati celotne restavracije.

 

Ideja se je vodstvu McDonalda'sa v Hongkongu porodila, ko se je letos v eni od njihovih restavracij poročil par, ki se je v McDonald'su spoznal. Po poročanju časnika South China Morning Post naj bi se ideja med tamkajšnjimi prebivalci že prijela. V povprečju podjetje vsak mesec pokliče deset parov, ki bi se želeli poročiti v enih od njihovih restavracij. Rezervacije za vesele dogodke že sprejemajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.