Svet
29 ogledov

Med igranjem golfa se mu je vdrla zemlja

Luknja na golfišču Youtube
Med igro golfa v ameriškem mestu Illinois se je pod klavstrofobičnim Markom Mihalom pet metrov globoko vdrla zemlja.

43-letnemu klavstrofobičnemu golfistu Marku Mihalu se je zgodila prava nočna mora. Med igranjem golfa so se pod njim vdrla tla, ki so ga potegnila pet metrov globoko, pišejo na Daily News. Na srečo pa jo je nesrečni golfist odnesel samo z izpanjheno ramo.

"Začutil sem kako so se tla začela vdirati, vendar se je vse skupaj zgodilo tako hitro, da nisem mogel storiti ničesar," je po dogodku povedal prestrašeni Mihal, ki je bil pred vdorom zemlje ravno pri 14. luknji na golfišču Annbriar v Waterlooju . "Ko sem začuutil podlago pod nogami, se je ta zopet začela vdirati. Zdelo se mi je, da traja celo večnost," je še dodal. Luknja, ki je nastala na golfišču je pet metrov globoka in približno tri metre široka.

Iz luknje so ga rešili prijatelji

Ed Magaletta, eden izmed treh Mihalovih prijateljev oziroma soigralcev golfa, je po dogodku takoj poklical klubsko hišo na golfišču. Vodja kluba Russ Nobbe, ki se je odzval klicu, je na kraj vdora nato prinesel vrv in skoraj štiri metre visoko lestev. To so želeli postaviti v luknjo, vendar so ugotovili, da je ta prenizka. Magaletta se je nato sam spustil v luknjo, kjer je privezal vrv okrog prijatelja in ga potegnil ven.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.