Svet
51 ogledov

Med javljanjem sta ga zmotila otroka

izjava Prtscr Youtube
Akademik Robert E. Kelly si bo za vedno zapomnil javljanje v živo za britanski BBC.

Robert E. Kelly je zaposlen na univerzi v Južni Koreji, zato so ga britanski novinarji prosili za izjavo o zadnjem dogajanju v tej državi. Tamkajšnje sodišče je namreč odločilo, da mora predsednica Park Geun Hye zapustiti položaj zaradi korupcijskega škandala, v katerega je vpletena njena prijateljica. 

Kelly se je za BBC v živo oglašal iz pisarne na svojem domu, ko so se nenadoma odprla vrata, v sobo pa je vstopila mlajša deklica. Voditelj je Kellyja opozoril, da je v sobo vstopil eden njegovih otrok. Kelly je deklico skušal nežno potisniti proč, a se ta ni dala motiti. 

Takrat pa se je šele začelo. V sobo je namreč vstopil še drugi, mlajši od dveh otrok, ki so ga posadili v hojico. Nekaj trenutkov za njim je v sobo pridrsela prestrašena ženska in otroke odpeljala iz sobe. 

Kelly se je za dogajanje okoli sebe opravičil in se skušal zbrati ter komentirati politično dogajanje v Južni Koreji in vpliv, ki ga bo imelo na regijo. 

Voditelj oddaje James Menendez je kasneje na twitterju zapisal, da je bilo težko ostati resen. Hkrati pa je pohvalil Kellyja, ki se je odrezal vrhunsko in ga povabil, da se kmalu vrne na BBC World, z družino ali brez. 

 

Komentarjev 2
  • Janez_53 13:00 11.marec 2017.

    KAJ HUDIČA PA TI TROBEZLJAŠ??? A SI PIJAN??? Prav prisrčen prizor, ti pa že vidiš lopove in javne uslužbence???

  • Avatar Leon
    Leon 18:50 10.marec 2017.

    Javni uslužbenci ! Vsi so isti ,vsi so lopovi !