Svet
11 ogledov

Med letom odpiral vrata

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Letalo ameriške letalske družbe Delta Airlines je moralo zasilno pristati v mesto Albuquerque v zvezni državi Nova Mehika, ker je eden izmed potnikov hotel odpreti vrata letala.

46-letni Stanley Dwayne Sheffield je med letom letala, ki je letelo iz Los Angelesa na Florido, pristopil do glavnih vrat letala in jih hotel odpreti.

Dejanje pa so poleg prisebne posadke pomagali preprečiti tudi nekateri izmed 100 potnikov.

FBI: Incident ni povezan z terorizmom
Agent FBI Darrin Jones je dejal, da po vsej verjetnosti ne gre za teroristično dejanje. Kljub temu pa še vedno ni jasno, zakaj se je moški odločil za takšen korak. Sheffielda so oblasti po incidentu priprle.

Elliott: Vrata ni mogoče odpreti
Tiskovna predstavnica družbe Delta Airlines Susan Elliott je dejala, da letalo Airbus A320 in potniki na njem kljub incidentu niso bili ogroženi.

"Med letom zaradi močnega pritiska zraka ni mogoče odpreti vrat letala," je dejala Elliottova. "Delta je hvaležna vsem potnikom, ki so posadki pomagali pri pridržanju Sheffielda."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.