Svet
20 ogledov

Med mrtvimi tudi 11-letnik

streljanje ZDA
1/3
Reuters
V majhnem mestu na severovzhodu ameriške zvezne države Ohio je moški ubil sedem ljudi, med katerimi je bil tudi 11-letni deček.

Strelec je najprej ustrelil svoje dekle in nato nadaljeval s strelskim pohodom v sosednji hiši, kjer je ustrelil še pet ljudi. Čez več dvorišč je lovil še dve osebi in eno od njiju ustrelil, poroča CNN.

"Strelec je šel v drugo hišo, kjer sta dve osebi, ki ju je preganjal, poiskali zatočišče. Vstopil je v hišo, ustrelil eno osebo in odšel," je sporočila policija. V tistem trenutku sta na kraj dogodka prišla policist in nekdanji policist. Napadalec je na njun prihod odgovoril z orožjem in bil v navzkrižnem ognju ubit.

Policija je kasneje sporočila, da je moški ustrelil osem ljudi, pri čemer so bile strelne rane za sedmerico usodne, medtem ko je bila ena oseba hospitalizirana. Njeno stanje ni znano.

Bežala pred strelcem

"Na moji verandi se je skrivala ženska. Ko sem odprla vrata, je ženska stekla v hišo in dejala, da je nekdo ustrelil njenega moža v glavo. Nato pa je začela vpiti 'Moj sin, moj sin, moj 11-letni sin'," je povedala ena izmed sosed.

Po besedah nekega drugega soseda naj bi bili med žrtvami člani dveh družin, ki so več let živeli eden poleg drugega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.