Svet
9525 ogledov

Med mrtvimi tudi otroci

nesreča čoln Table Rock
1/3
Epa
Potem ko so našli trupla še zadnjih pogrešanih, so potrdili, da je v nesreči umrlo 17 ljudi.

Na jezeru Table Rock v ameriški zvezni državi Missouri je v četrtek potonil amfibijski turistični čoln. V nesreči je umrlo 17 ljudi, je danes sporočila policija, potem ko so našli trupla še zadnjih pogrešanih.

nesreča čoln Table Rock | Avtor: Epa Epa
Lokalni šerif Doug Radar je pred tem dejal, da je bila nesreča najverjetneje posledica slabega vremena in močnega vetra v času nesreče. Na krovu ladje je bilo skupno 31 potnikov, tudi otroci. Radar je tudi potrdil, da so med smrtnimi žrtvami tudi otroci ter da so po nesreči v bolnišnico odpeljali sedem ljudi.

V času nesreče na priljubljenem jezeru je bil na območju silovit veter z neurjem. Sunki vetra so dosegli do 100 kilometrov na uro, zaradi česar so se na območju podrla številna drevesa, poškodovani so bili tudi daljnovodi.

Jezero Table Rock je umetno jezero južno od mesta Springfield v bližini meje z Arkansasom.

dezurni@zurnal24.si


 

Komentarjev 1
  • Elizabeth_Skirving 08:59 21.julij 2018.

    Vsak mesec lahko vsakdo zasluži 25000-35000 evrov. Prejel sem zadnjega meseca 33625 evrov iz tega dela. To je enostavno in preprosto delo. Zdi se neverjetno, vendar ne boste odpustili sami, če ga nee b0ste preverili. Več o tem preberite tukaj... ...prikaži več ......➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com