Svet
23 ogledov

Med plavalci pristala vojna ladja

Ruska ladja, PrtScr You tube
Na plažo, ki je v lasti ministrstva za obrambo, je z vso hitrostjo priplula vojaška ladja. Na srečo ni bil nihče poškodovan.

Več deset turistov je uživalo na soncu, ko je na plažo v bližini Kalinjingrada priplula ruska ladja amfibija Bizon. Na srečo nihče izmed kopalcev ni bil poškodovan. A tudi če bi bil, se ne bi mogel nikomur pritožiti.

Gre namreč za divjo plažo, kjer se je prepovedano kopati, saj je v lasti ruskega ministrstva za obrambo.

Komentarjev 5
  • Marijo Kljakovič Gašpič 12:34 22.avgust 2013.

    Hans Andersen imaš prav , plovilo se imenuje hovercraft in je res da im malo razgledanosti kar se tiče morja in plovil im nebi škodilo. Samo če malo bolj pogledate posnetek ni tako tragično kot se zdi . Noben ne ...prikaži več beži , verjetno je označeno področje pristajanja hovercrafta in on se premika zelo počasi ali to se ne vidi ker je kot snemanja takšen. Če malo posurfate boste videli drugi posnetek bolj od blizu kjer ljudje radovedno opazujejo že zaustavljen hovercraft.

  • HansAndersen 08:12 22.avgust 2013.

    @Kupus, ti si šele baletnik"Hoverkraft je amfibijsko vozilo, ki se giblje na zračni blazini. Okrog plovila je gumijasto tesnilo, ki preprečuje izhajanje zraka.".... za ostale informacije obišči svetovni splet

  • bluesky 08:09 22.avgust 2013.

    Meni se zdi da je malo več kot "več deset" turistov uživalo na plaži. Razen če imate interni podatek, da so ostali trpeli.