Svet
15321 ogledov

Med prenovo hiše našel mamino truplo

dvorišče vrt lopata luknja kopanje
Ko je bil star tri leta, je njegova mama izginila. Po več kot 25 letih so odkrili, kaj se je z njo zgodilo.

Bonnie Haim je izginila januarja 1993. V času preiskave njenega izginotja je njen takrat triletni sin Aaron preiskovalcem dejal, da je očka ustrelil mamico in da se ta potem ni več zbudila. A policistom ni uspelo najti nobenih dokazov za dečkove trditve, je primer obstal. 

Ko je Aaron Fraser začel z obnovo hiše, v kateri je kot otrok bival, je odkril, kaj se je pred 26 leti zgodilo. Med kopanjem na dvorišču je naletel na "kokos". "Prijel sem predmet, za katerega sem mislil, da je del kokosa in videl, da v resnici držim v roki del lobanje. Držal sem jo v roki in pogledal v luknjo, ki sem jo kopal. V njej so bili zobje," je opisal svojo najdbo. 

Policija je po njegovem odkritju znova odprla preiskavo in na podlagi dokazov, ki so jih našli na dvorišču hiše, aretirala Aaronovega očeta za umor takrat 23-letne Bonnie, navaja The Independent. 

Tožilka je na začetku sojenja povedala, da se je sprva pravljična romanca zakoncev Haim sprevrgla v nočno moro, zaradi katere je Bonnie Haim načrtovala ločitev. Michael Haim se je zato odločil, da bo naredil vse, da bi to preprečil.

Michael Haim krivdo zanika. Preiskava naj bi bila površna in osredotočena zgolj na Haima, trdi njegova odvetnica. Sojenje še ni končano. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Martalissa
    Martalissa 01:29 12.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com