Svet
92975 ogledov

Med prepirom s partnerko potegnil ročno zavoro, to je sledilo

Avto v jarku. Slika je simbolična. Profimedia Slika je simbolična.
Moški je v priporu in čaka na sojenje.

41-letni moški iz hrvaške Koprivnice je med vožnjo, ko je sedel spredaj kot sopotnik, med prepirom s svojo partnerko zgrabil in zategnil ročno zavoro, poročajo lokalni mediji.

Kot so v sredo sporočili s koprivniškega tožilstva, osumljencu očitajo storitve kaznivega dejanja ogrožanja življenja in premoženja s splošno nevarnim dejanjem ali sredstvom.

''Podan je utemeljen sum, da je 28. oktobra na cesti pri Koprivnici kot sopotnik v osebnem avtomobilu, ki ga je vozila njegova 44-letna izvenzakonska partnerka, med vožnjo nenadoma zategnil ročno zavoro. Zaradi tega je 44-letnica izgubila oblast nad avtomobilom, ki je zapeljal s cestišča v jarek. Predlog za odreditev preiskovalnega pripora zoper osumljenca je bil sprejet zaradi nevarnosti vplivanja na priče v postopku in ponovitve kaznivih dejanj,'' so razkrili na pristojnem občinskem državnem pravobranilstvu.

Moškemu je bil odrejen enomesečni preiskovalni pripor. Motiv za prepir zaenkrat še ni znan.

*Slika je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 16:47 24.november 2022.

    Poznam primer ,ko je povsem nov avto žena možu volan potegnila vstran med vožnjo ,da se bo izognil luknji in so se prevrnili zaradi nje😂😂😂

  • ales911 14:59 24.november 2022.

    Dobro, da je opozorilo, da je slika avtomobila simbolična. Sem imel tak avto in je imel ročno zavoro na levi voznikovi strani, tako da jo sopotnik malo težje doseže. Sicer bi mi novica delovala kot neverodostojna.

  • kapibara 13:52 24.november 2022.

    Kar je Res- Je Res: babšeta ne zanjo+ nočejo +nimajo tega v genih+ niso naučena...oh in sploh.. KO situacija prepira med Človekom in babšetom eksplodira.. MORA babše umolkniti.. !!! - To je nam Ljudem v genih..!! baba je pa kot ...prikaži več baba ( kak tudi za šporget NI dobra)