Svet
24 ogledov

Med prispevkom o Nori se je razjokala

Nora PrtScr You tube
Voditeljica novic na hrvaški televiziji ni mogla zadržati solz, med tem ko je poročala o mali Nori.

Pred dvema dnema je boj z boleznijo izgubila petletna Nora, ki je v največji humanitarni akciji združila Hrvaško. V prispevku na televiziji je med vodenjem oddaje zajokala tudi voditeljica Romina Knežić. Posnetek, ki ga je televizija Nova TV objavila tudi an YouTubu, ima že več kot sto tisoč ogledov.

Komentarjev 3
  • vrtnica 07:39 24.marec 2013.

    Saj tudi je za zjokat.....,to so čustva in dokler bomo čjudje še imeli čustva,je upanje za ta pokvarjen svet.Nori pa naj bo sedaj lepše,kot ji je bilo na tem zemeljskem svetu.

  • Žurnalček 18:26 23.marec 2013.

    Kot sem na začetku rekel , da škoda denarja in časa. Vendar na CRO nimajo nič za dviganje morale , ob katastrofalnem stanju gospodarstva, potem delajo pa ene akcije in cela država trepetaza nekaj , kae sploh ni javni problem. ...prikaži več Pa še zagonil so 500. 000 € , namesto da bi za ta denar pomagali zdravim otrokom. 6 novih stanovanj , , bi lahko dobili njihovi tudi bolani otroci. Zdaj pa sami sebe tolažijo z nekakšnimi angeli in ostalo priskutno scenografijo. Od mojega znanca otrok je umrl v 3 mesecih za levkemijo , pa ni nobeden kun zbiral. Ko sem jim to napisal , me je tisti njihov Ustaš od Admina, vrgel dol za 1 dan.

  • kapibara 14:24 22.marec 2013.

    Dokaz , da tudu novinarski "stroji" imajo čustva..čustveno in naj deklica "uživa" tam kjer je..