Svet
7 ogledov

Med razpravo o Siriji igral poker

John McCain Youtube
Ameriški senator John McCain se je včeraj med razpravo o situaciji v Siriji očitno tako dolgočasil, da se je odločil igrati poker na svojem mobilnem telefonu.

Pogovor o vojni in težavah v Siriji kot kaže ni dovolj resen, da bi pritegnil pozornost ameriškega senatorja Johna McCaina. Ta je med razpravo raje igral poker na svojem iPhoneu, kar je ujelo pozornost novinarja Huffington Posta, ki je fotografijo delil s svojimi bralci.

Kmalu zatem, ko je bila fotografija objavljena, se je senator oglasil na Twitterju in šaljivo zapisal: "Škandal! Ujeli so me med igranjem pokerja na iPhoneu med triurno razpravo v senatu. Najhuje pa je, da sem izgubil!"

Podobno je kasneje povedal tudi za CNN, ko ga je voditelj vprašal, kaj mu je bilo. McCain se je po otroško hihital, potem pa odgovoril: "Moja pozornost je vedno nepretrgoma usmerjena v moje kolege med tri in štiriurnimi razpravami. Občasno mi postane malček dolgčas (smeh). Najhuje je, da sem izgubil na tisoče dolarjev med to igro." Voditelj ga je nato vprašal, če je izgubil pravi denar, senator pa je v smehu povedal: "Ne, ne. Izgubil sem na tisoče lažnega denarja (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.