Svet
21 ogledov

Med snubitvijo skoraj porušil hišo

Žerjav
1/2
EPA
Nizozemcu se načrt za snubitev izvoljenke ni povsem izšel – končalo se je z na pol porušeno hišo.

Moški iz mesta IJsselstein na Nizozemskem se je želel z dvigalom dvigniti do okna stanovanja, kjer bi ji dekletu zapel in ga zasnubil, a se je žerjav prevrnil na hišo.

Reševalci so morali zaradi uničene strehe evakuirati dve osebi, poškodovan ni bil nihče, dama pa je kljub vsemu rekla da, poročajo nizozemski mediji. Zaljubljenca naj bi medtem že odpotovala v Pariz, kjer praznujeta zaroko.

Največ škode na hiši je sicer nastalo med reševanjem nastale situacije. Ko so reševalci želeli žerjav dvigniti, jim je na hišo padel še enkrat. 

Komentarjev 4
  • Žurnalček 13:12 14.december 2014.

    Če bi dodali video , bi se videlo, da je bedak , čeprav mu ni uspelo iztegniti leve zadnje noge , zaradi parkiranega Golfa , hotel iz te ulice doseči vrsto hiš v sosednji vzporedni ulici. Ta dolžina iztega , ...prikaži več je bila pa četudi z prazenim teleskopom očitno preveč. V glavnem ni porušil hišo svoje izvoljenke , ampak hišo soseda nasproti vrta v drugi ulici.http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/dosao-po-ruku-uzeo-im-krov-prosidba-zavrsila-evakuacijom-398299

  • beez 11:29 14.december 2014.

    Žurnal24, če bi domončali članek tudi ne bi bilo slabo... :) Prebivalci sosednjih hiš....?

  • zurnal24 10:54 14.december 2014.

    Spoštovani! Hvala za sporočilo. Fotografijo z naslovnice smo dodali v članek.Lep preostanek vikenda,Uredništvo Ž24