Svet
8 ogledov

Med TV oddajo izgubil živce

TV oddaja o finančni krizi je lahko za marsikoga dolgočasna - na Sky Newsu je za popestritev poskrbel ruski bogataš, ki se je spravil nad drugim gostom.

"V kritični situaciji ni izbire. Ne vidim razloga za to, da bi jaz prvi dobil udarec. Nevtraliziral sem ga," je dejal ruski milijarder in lastnik dveh britanskih časopisov Independent in Evening Standard, Aleksander Lebedev po tem, ko je tako močno udaril drugega moškega med TV oddajo, da je ta padel s stola.

Do incidenta je prišlo med snemanjem oodaje na temo globalne finančne krize. Lebedev, nekdanji KFB agent, je z desnico udaril Sergeja Polonskega, ta pa je pristal na tleh. Kamere so udarec prikazale nekaj sekund po tem, ko je bilo moč slišati Polonskega, da bi mu rad primazal eno klufuto.

Lebedev je svoje dejanje upravičil z esedami, da je bil Polonski agresiven ter da mu je z udarci grozil med celotnim pogovorom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.