Svet
22 ogledov

Mehaniki v prtljažniku našli deklico

Avto, v katerem je živela deklica Printscreen Youtube
Deklica, za katero menijo, da od rojstva živi v prtljažniku avtomobila, je telesno in duševno zaostala.

Mehaniki, ki so odprli prtljažnik enega izmed avtomobilov na servisu, so bili zgroženi ob pogledu na ubogega otroka, ki je hlastal za zrakom. Deklica je bila gola, ležala je na vrečkah za smeti in svojih iztrebkih, ob strani pa je bila majhna zibelka.

"Ne le, da je grozno smrdelo, tudi hermetično zaprto je bilo," je povedal vodja delavnice Denis Latour. Iz prtljažnika je bilo slišati čudne glasove, podobne stokanju. 

Mehanik, ki je odprl prtljažnik, pravi, da še vedno slabo spi: "Bil je grozen pogled na majhno deklico, ki ni mogla pokonci držati svoje glavice, bila je bela kot stena." Bil je tudi zgrožen, da ženska, ki je pripeljala avto, tega ni smatrala za nenormalno. "Rekli smo ji, naj jo takoj vzame iz avtomobila. Dali smo ji piti," je še razlagal.

Nihče ni vedel, da je rodila

Deklica je bila v prtljažniku zaprta od rojstva, ocenjujejo pa, da je stara med 15 in 23 meseci. 45-letno mater in 40-letnega očeta, oba brezposelna, so že aretirali, grozi jima do deset let zapora. Ostale njune tri otroke, petletno deklico, devet- in deset-letnega dečka pa so predali socialni službi.

Kot naj bi policiji povedala mati otroka, je rodila skrivoma. Nihče za to sploh ni vedel, tudi oče otroka ne.

Sosedje so sicer pripovedovali, da se je čudno obnašala in da je nenavadno veliko časa preživljala v avtomobilu. "Bilo je videti, kot bi živela v avtomobilu. Nikoli ga ni zapustila," je povedal eden izmed sosedov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.