Svet
15 ogledov

Melania ne gre v Belo hišo

Donald Trump, Melania Trump Profimedias
Melania Trump in njen sin Barron se po inavguraciji novoizvoljenega predsednika Donalda Trumpa januarja prihodnje leto, ne bosta preselila v Belo hišo, poročajo ameriški mediji.

Donald Trump, Melania Trump | Avtor: Profimedias Profimedias
Predsednikova 46-letna žena in njun 10-letni sin bosta ostala v New Yorku, kjer bo Barron lahko nadaljeval šolanje na zasebni šoli na Manhattnu. Še naprej bosta tako  bivala v Trump Towerju. 

“Melania je zelo blizu Barronu, med kampanjo sta se še zbližala," je za Post povedal vir, ki je  blizu Trumpovi družini. “Kampanja je bila za težka za Barrona, prizadevala si je, da bi bila zanj čim manj moteča."

Melania v Belo hišo le občasno

melania trump, barron | Avtor: Splashnews Splashnews
Drugi vir pravi, da bo Melania Trump občasno potovala v Belo hišo, primarno pa se bo posvečala Barronu. "Melanija zelo podpira moža in je pripravljena početi vse, kar naj bi počela prva dama," pravi vir, ki dodaja, da se bosta Melania in Barron morda preselila v Belo hišo ob koncu šolskega leta.

Sina vzgajala brez varušk

"Barronu se res posveča," je še povedal vir in poudaril, da Melania ni najemala varušk pač pa je za otroka večinoma skrbela sama in ga tudi sama hodila iskati v vrtec.

Trump Tower | Avtor: EPA EPA
Zaradi odločitve, da bo prva dama še naprej bivala v znamenitem Trump Towerju, bodo tam bistveno poostrili varnost. "Stavba bo postala Bela hiša New Yorka," pravi nekdanji specialec Jim Reese.V varovanje bosta vključeni tako policija kot tajna služba. Strogi varnostni ukrepi bodo veljali v vsej okolici Trump Towerja, dva pasova Pete avenije pa naj bi celo ostala zaprta.

Kupcem gledajo v vrečke

New York | Avtor: EPA EPA
Po izvolitvi Donalda Trumpa v okolici Towerja vlada pravi prometni kaos, pas 56 ulice je med Peto avenijo in avenijo Madison zaprt, kupce na tem območju usmerjajo v kordone in jih varnostno pregledujejo.

Šolo bodo agenti vsakodnevno pregledali

Barron in Melania bosta imela številne varnostnike, obkrožali ju bodo tajni agenti, dobila bosta dodatnega voznika in blindirano vozilo s katerim bodo vozili Barrona v šolo. Agenti bodo vsako jutro pred njegovim prihodom pregledali prostore šole in se tako prepričali, da je varna.  

dezurni@zurnal24.si

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 11:05 22.november 2016.

    Zagotovo ima med varnostniki že ogledanega porivača!

  • marabunta 11:16 21.november 2016.

    pametna žena, zakaj bi šla na slabše....sicer pa imet na vsakem koraku ob sebi deset varnostnikov, tajnih agentov in ne vem še koga, ki ti sledijo, ti gledajo v krožnik in te imajo pod kontrolo.....hvala lepa....brez zamere, še prdnit ne ...prikaži več moreš, da ne bi cel svet vedel