Svet
10625 ogledov

Ministra ujeli med poljubljanjem z asistentko, sledilo je tole ...

Zaradi kršenja vladnih ukrepov za zajezitev pandemije covida-19 in afere, ki jo je s tem sprožil, je danes odstopil britanski minister za zdravje Matt Hancock, poročajo tuje tiskovne agencije.

O odstopu je v pismu že obvestil premierja Borisa Johnsona. Kot je zapisal, je zadnja stvar, ki bi si jo želel, da njegovo zasebno življenje odvrne pozornost od polne osredotočenosti na soočanje z pandemijo. Vlada mora biti iskrena do ljudi, ki so med pandemijo toliko žrtvovali, tudi če jih je pustila na cedilu, kot sem jih pustil sam s kršenjem pravil, je dodal.

Hancock se je sicer v petek opravičil, ker je prekršil ukrepe za zajezitev pandemije covida-19. Ujeli so ga namreč, kako je objemal svojo pomočnico, čeprav je bilo to v času pandemije prepovedano, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Britanski tabloid The Sun je objavil posnetke internih varnostnih kamer, kako minister objema svojo pomočnico Gino Coladangelo. Posnetki naj bi nastali 6. maja v notranjosti zgradbe ministrstva za zdravje. Po tedaj veljavnih pravilih ne bi smelo priti do nobenega druženja v zaprtih prostorih. Edina izjema so bila druženja za delovne namene ali zagotavljanje prostovoljnih ali dobrodelnih storitev.

Ministra je sicer podprl Johnson. "Premier je sprejel opravičilo zdravstvenega ministra in meni, da je zadeva zaključena," je novinarjem v petek dejal Johnsonov tiskovni predstavnik. Vodja konservativcev je ohranil popolno zaupanje v ministra, je zatrdil.

Komentarjev 8
  • JZekspert 22:52 27.junij 2021.

    To so ''zaupanja vredni strokovnjaki''. Najprej jim nastavijo te pomočnice in tajnice in kaj-vem-kaj-še... vse posnamejo, potem pa tile nedofukani jadniki delajo vse po navodilih (pričakovano) - zapirajo kot podgane nas- načelne in svobodne ljudi. No, ni taka le VB, ...prikaži več naj posebej omenim le bolnika in anti-nostradamusa N. Fergusona, Devil (kot se vedno zareče Vernonu Colemanu) Sridhar, t.i. schwule-sau Jens Spahn, bledolični prevarant Christian Drosten, jaz-sem-znanost Falci... itd. 100% plačanci!!

  • kapibara 20:54 26.junij 2021.

    ...dobrodelnih storitev. - Če pa to ni dobrodelno žrtvovano delo, ko nekoga na psihi psiheranega, spraviti na višjo raven.. pol nam pa res ni več pomoči in samo še Bog in KOMET pomagata.. Res pa je , da jo je ...prikaži več prmelčo za rit grabil, ne vem pa za kaj se je jošk distanciral

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:32 26.junij 2021.

    to se pri nas ne bo nikoliko zgodilo, več kradejo bolj se držijo stolčkov