Svet
20 ogledov

Mladić pri jasnovidki

Žurnal24 main
Iskani vojni zločinec Ratko Mladić se je novembra 1996 obrnil na jasnovidko. Napovedala mu je dolgo in lepo življenje. Videoposnetek je objavila srbska televizija.

RTV Srbija je objavila posnetek pogovora haaškega begunca Ratka Mladića in jasnovidke Ratke. Med pogovorom sta pretresla tudi nekatere takrat aktualne politične dogodke. Na posnetku, ki so ga našli v Mladićevem beograjskem stanovanju, se sliši, kako Mladić sprašuje za svojo prihodnost, zanimalo pa ga je tudi, kako kotira med uglednimi svetovnimi politiki.

Kaj bi dali Američani!
Jasnovidka mu je napovedala lepo in dolgo življenje ter dodala, da se ga boji ves svet. "Kaj vse bi Amerika dala, da bi imela vas. Ves svet se dobesedno, neumno je reči boji, vendar ves svet se na določen način, kako se to reče, veste, tisti človek, aaaa, torej ta človek zares nekaj velja, treba se ga je bati,“ se sliši na posnetku.

Jasnovidka je analizirala tudi Daytonski sporazum, ki ga je opisala kot grožnjo. "Gospodje Balkanci, imate do 24 ur časa, da rešite stanje in da se podpiše to, kar je v Daytonu podano kot predlog, sicer bo šest tisoč letal preletelo vaše nebo iz vseh smeri,“ je zaključila jasnovidka.

Mladić ni skrival navdušenja, ko je jasnovidka s fotografije "razbrala“, da ga ameriški general Wesley Clark "ceni“. "Zavida vam, vas spoštuje in ceni,“ je rekla. Mladić: "Poglejte še to fotografijo. Clark mi torej zavida, me spoštuje in ceni?“ Jasnovidka: "In ceni.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.