Svet
15 ogledov

"Moj pes se ne ujema s kavčem"

pes Shutterstock
"Ni več tako ljubek, kot je včasih bil" in "Smrdi kot pes" sta med najbolj bizarnimi izgovori tistih, ki so se naveličali svojega psa in ga oddali.

Prihaja čas praznikov in še vedno se pogosto zgodi, da darilo pride v obliki živega kužka, mucka ali druge male živali. Vendar pozor!

Ti kužki in mucki bodo odrasli in vas bodo potrebovali še kar nekaj prihodnjih božično-novoletnih praznikov pa tudi ves čas vmes. Še vedno se prepogosto zgodi, da živali-darila zaradi neodgovornosti, nezavedanja, koliko časa in dela zahtevajo, končajo v kakšnem zavetišču ali pa se z njimi zgodi še kaj hujšega.

Spletne strani Daily Maila so od različnih britanskih organizacij, ki skrbijo za tako zavržene živali, zbrali najbolj bizarne izgovore lastnikov, ki jim njihov ljubljenček iz tega ali onega razloga ne ustreza več.

Tu je seznam izgovorov, zakaj pes ne ustreza več:

- Pes se ne ujema s kavčem.
- Ni več tako ljubek, kot je včasih bil.
- Postal je prevelik za hišo.
- Preveč laja.
- Plaši zlato ribico.
- Smrči preglasno.
- Ne zna nobenih trikov.
- Spušča vetrove.
- Smrdi kot pes.

Komentarjev 2
  • Matjaž Krajnc 14:33 13.december 2012.

    Takle pa bi bil seznam ki bi ga pes in mačke ter ostale živali napisale o človeku če bi le znale pisat:-smrdi kot človek-vedno je najpametnejši-misli da vse ve-vse se vrti samo okoli njega-ne ...prikaži več zna ter noče spoštovati drrugih bitij-muči ter trpinči šibkejše od sebe-ni hvaležen za majhne stvari-hoče vedno več-vidi samo sebe-nima spoštovanja do narave-se ne zmeni za nesrečo drugihIn še bi bi lahko naštevali in spisek bi bil kar dolg,tako da tak človek ki s takimizgovorom odda psa ali mačko ni vreden tudi lastnega otroka.

  • linka 13:25 13.december 2012.

    verjetno bosta tudi tadva smrdela kot stari pes ....ne pes svinje v štali ...pokvarjenca !