Svet
372 ogledov

Monopoly s pravim denarjem

Monopoly  (Tukaj in zdaj),  29,99 evra. Od 8 let, od 3 do 4 igralci. ABC igrače
Hasbro, največji proizvajalec igrač na svetu, je v 80 zavojev priljubljene igre Monopoly vstavil pravi denar.

Kot del promocije ob 80-letnici obstoja igre Monopoly v Franciji, je proizvajalec te igre v 80 setov vstavil pravi denar.

V enem izmed setov igre Monopoly so čisto vse papirnate bankovce zamenjali s pravimi, torej v paketu bo novi lastnik družabne igre našel kar 20.580 evrov. Deset setov bo imelo po pet bankovcev za 20 evrov, dva bankovca za50 evrov in enega za 100 evrov, torej skupno 300 evrov. Preostalih 69 setov bo vsebovalo pet bankovcev za 10 evrov in pet za 20 evrov.

Želeli smo storiti nekaj res edinstvenega. Ko smo v Franciji naredili malo raziskavo, so bili odgovori v tej smeri, da bi ljudje ob obletnici v igri radi našli pravi denar,” je ob tem za Guardian povedala Florence Gaillard, predstavnica proizvajalca Hasbro.

Igre Monopoly s pravim denarjem so v prodajo predali v ponedeljek. Monopoly sicer prodajajo v 111-tih državah, preveden je v 43 jezikov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.