Svet
13 ogledov

Morilec s truplom do odvetnika

marshall Lee County Sheriff's Office
Na Floridi je moški ubil soseda in se s truplom odpeljal do svojega odvetnika.

Ko je odvetnik Robert Harris iz mesta Fort Myers prišel v svojo pisarno, ni mogel verjeti svojim očem. Tam ga je namreč z dvema zlomljenima palcema in ves okrvavljen pričakal John Marshall, ki je med pretepom s sosedom Tedom Hubbelom izgubil tudi nekaj zob.

Pogled na Marshalla sicer ni bil najbolj bizaren del tega obiska. Marshall je k odvetniku namreč pripeljal tudi svojega soseda, ki ga je v samoobrambi ubil. Kot mu je razložil, je dokazni material pripeljal v pisarno, ker je odvenik edini, ki mu lahko zaupa.

Do spora med moškima je sicer prišlo tudi že nekaj dni pred ubojem. Razlog za vročo kri so bila gradbena dela, ki so potekala na njunih posestvih. Že takrat je Marshall obiskal odvetnika in mu zaupal, da se boji za svoje življenje. Harris mu je svetoval naj zaprosi za prepoved približevanja. Do tega žal ni prišlo ...

Po obisku bolnišnice in po zaslišanju se je Marshall lahko vrnil domov. Sosedi sicer dvomijo v njegovo verzijo dogodka. Pravijo, da je Marshall znan po svoji agresivnosti, njegova žrtev pa je bila po njihovih besedah zelo miroljubna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.