Svet
39 ogledov

Morilec šepetal "mama"

Edi Mišić Ivana Ivanovic/PIXSELL
Sojenje zaradi umora Mehičanke pri koncu. Morilec ravnodušen.

Po besedah patologinje Marije Definis Gojanović je bil to najbolj brutalen zločin, ki ga je videla v svoji 20-letni karieri. Na sodišču je povedala, da še ni videla tako drastičnega rezanja vratu, s katerem je bilo dekle skoraj obglavljeno. Morilec je uporabil veliko silo.

To je bilo pričanje patologinje, ki so ga slišali danes prisotni na sojenju Ediju Mišiću. Sodijo mu zaradi okrutnega umora Mehičanke Selene Margarite Graciano Macedo. Patologinja, ki je opravila obdukcijo 31-letne Mehičanke, je še povedala, da je umrla hitro. Edijeva obramba je poskušala njeno pričanje napeljati na to, da je pred smrtjo padla v nezavest in ni trpela – to bi zmanjšalo stopnjo okrutnosti zločina in s tem povečalo možnosti za nižjo kazen.

Povsem ravnodušen

Mišić je sojenje spremljal brez kakršnihkoli čustev. Ponovil je, da ni kriv in da se bo branil z molkom, pišejo hrvaški mediji.

Ko so ga vodili vklenjenega na zatožno klop, je gledal proti svojim staršem. V nekem trenutku so se mu ustnice brezglasno premaknile, prisotni so prebrali, da je rekel „mama“.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.