Svet
3638 ogledov

Moškega obtožili spolnih zlorab več sto fantov

sodnik piščalka
Šlo naj bi za nogometnega sodnika.

Na Norveškem so 26-letnega moškega obtožili spolnih zlorab okoli 300 fantov, starih med 13 in 16 let, je danes sporočilo norveško tožilstvo. Obtoženec, šlo naj bi za nogometnega sodnika, je dejanja priznal, poročajo norveški mediji.

"Gre za najobsežnejši primer spolnih zlorab na Norveškem doslej," je povedala norveška državna tožilka Guro Hansson Bull. Med drugim je 26-letnik obtožen posilstva.

Moški naj bi fante nagovarjal prek spleta, kjer se je pretvarjal, da je ženska. Prepričeval jih je, da so izvajali spolne aktivnosti, pri čemer jih je posnel. V zameno jim je obljubljal erotične fotografije. Od leta 2011 je napadel okoli 300 fantov, starih med 13 in 16 let, na Norveškem in drugih nordijskih državah.

Moški je priznal dejanja, je povedala njegova odvetnica Gunhild Laerum. "Vendar pa se mora izreči še o vseh točkah obtožnice," je dodala, poročanje medijev povzemajo tuje tiskovne agencije. Sojenje se bo začelo prihodnje leto.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • anabel62 08:31 22.november 2018.

    Naj še pri nas, tudi po športnih društvih, po šolah in drugje, kjer se zadržujejo otroci, preverijo koliko pedofilov je tam, da nebodo rabili vedno in samo, svoje zločine, glede pedofilov, največji med njimi je še vedno tito, obešati duhovnikom!

  • carmen 23:39 20.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. Evo, kar sem pocel >>>>>> www.WebJob33.Com