Svet
28521 ogledov

Moškega sta golega pustili v gozdu

Gozd Reuters
Kot pravita ženski, sta moškega želeli "naučiti lekcije". Gre za nekdanjo ženo in nekdanjo ljubico.

V Nemčiji se je začelo sojenje dvema ženskama, ki sta marca 2015 moškega iz maščevanja ugrabili in ga pustili golega sredi gozda. Gre za nekdanji ženo in ljubico moškega. Obtoženi sta neupravičenega zadrževanja in povzročitve telesnih poškodb.

Kot sta povedali 37- in 39-letnica, sta ga želeli "naučiti lekcije", ker ju je nadlegoval, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Po navedbah sodišča v nemškem mestu Frankfurt ob Odri je primer povezan s sporom med moškim in njegovo nekdanjo ženo glede denarja. Ženski sta skupaj s štirimi neznanimi zamaskiranimi pomočniki moškega strpali v kombi in ga zvezali s kabli, je navedlo sodišče.

Med vožnjo do gozda severno od Berlina naj bi ga pretepli, ugrabitelji pa so mu zagrozili, da ga bodo v gozdu, kjer je bila temperatura šest stopinj Celzija, ustrelili. Poškodovanemu in golemu moškemu je potem pomoč ponudil voznik avtomobila na gozdni poti, ki ga je našel.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.