Svet
15 ogledov

Moški, ki se je zažgal, je umrl

Washington moški zažig preiskava policiija
1/4
Reuters
Neznani moški, ki se je včeraj popoldne polil z bencinom in zažgal na travniku National Mall blizu zračnega in vesoljskega muzeja Smithsonian v Washingtonu, je umrl.

Očividka je povedala, da je videla, kako se je neznani moški polil z bencinom in se zažgal kar na travniku National Mall blizu zračnega in vesoljskega muzeja Smithsonian. Svoje videnje je opisala tudi na Twitterju: "Pravkar sem bila priča najbolj nori stvari. Moški se je zažgal in nato odplesal po travniku. Mimoidoči so mu pomagali pogasiti ogenj. Nisem videla, kako je prižgal ogenj, sem pa videla, kako je zajel njegovo telo. Bilo je neverjetno."

Policija imena moškega ni objavila, motiv pa še raziskuje. Potem ko je moški zagorel, mu je priskočilo na pomoč veliko mimoidočih, ki so ga gasili s svojimi oblačili. Reševalci so na travniku pristali s helikopterjem in moškega s hudimi opeklinami, zaradi katerih je bil v življenjski nevarnosti, odpeljali v bolnišnico. Tam pa je kasneje umrl. Policisti so ob tem sporočili, da je bil tako hudo opečen, da bodo njegovo identiteto lahko ugotovili le s pomočjo DNK analize.

Po pokolu v kompleksu Navy Yard konec septembra in četrtkovem lovu na žensko, ki je skušala z avtomobilom prebiti varnostno oviro pred Belo hišo, je to nov odmeven primer, ki je v zadnjih tednih doletel prestolnico ZDA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.