Svet
16 ogledov

Moški otrokoma prerezal vrat

Krvav nož (slika je simbolična) Sutterstock
Neznanec je v nedeljo vstopil v družinsko hišo v Camedenu v New Jerseyju in z nožem napadel dva otroka. 6-letnega dečka je ubil, njegovo sestrico pa huje ranil. Po poročanju ABC naj bi jima napadalec prerezal vrat.

6-letni deček je umrl takoj po napadu, deklica pa je uspela zbežati iz hiše in poklicati na pomoč. Opazila jo je soseda, ki je takoj poklicala reševalce. "Vprašali so me, ali je deklica še vedno živa. Šla sem do nje in videla, da ima prerezan vrat in težko diha," je dejala soseda. Po besedah očividcev pa naj bi deklica izgovorila tudi ime morilca. Dejala je, da jih je napadel "Papi". Šlo naj bi za moškega iz soseske, ki se  rad igra z otroki in naj ne bi bil problematičen.

Pazila ju je sestra

Brata in sestro je pazila 14-letna sestra, ki pa je v času napada spala. V hiši je bila tudi devetletna deklica, ki prav tako ni bila poškodovana. Ni pa bilo njihove mame, ki v bolnišnici okreva po operaciji.

Policija stroilca še ni prijela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.