Svet
9 ogledov

Moški se je pojavil na lastnem bedenju

krsta Shutterstcok
Nek brazilski moški je močno šokiral svojo družino, ko se je pojavil na lastnem bedenju.

Družina se je pred pogrebom zbrala ob krsti, v kateri naj bi ležal 41-letni Gilberto Araujo, a ta se je na presenečenje vseh pojavil na lastnem bedenju. S svojo pojavo je prisotne tako šokiral, da so nekateri padli v nezavest, drugi pa so v strahu zbežali.

Izkazalo se je, da je v krsti ležal moški, ki je zelo podoben Gilbertu in je prav tako pomivalec avtomobilov. Moškega so ubili čez vikend, Gilbertov brat pa je moral identificirati truplo, a je kasneje dejal, da se je očitno zmotil. Jose Marcos svojega brata namreč ni videl že štiri mesece.

"Jaz sem živ, uščipni me!"

Gilberto je za lastni pogreb izvedel od znanca, ki ga je srečal na cesti. Ta mu je povedal, da njegova družina prav zdaj organizira njegov pogreb. "Prijatelj mi je dejal, da že imajo krsto, v kateri naj bi ležal jaz. Ampak jaz sem živ, sem mu rekel. 'Uščipni me!'," je povedal Gilberto. O tem je hotel opozoriti prijatelja, ki se je udeležil bedenja, zato ga je poklical po telefonu, a ga je prekinil, ker je mislil, da gre za potegavščino.

Policijski inšpektor Roberto Lima je dejal, da je zmeda povsem razumljiva, saj sta si bila moška res podobna, poleg tega pa sta oba pomivalca avtomobilov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.