Svet
3 ogledov

Moški v Londonu obglavil žensko

Obglavil žensko v Londonu EPA
Britanski mediji obveščajo, da je londonska policija našla truplo obglavljene ženske. Šlo naj bi za 82-letno domačinko.

Scotland Yard je potrdil, da so policiste danes tekom dneva poklicali na severni predel Londona, kjer naj bi posredovali zaradi napada s hladnim orožjem. V Edmontonu so našli žensko truplo. Ali je bila ženska v resnici obglavljena, policija ne potrdi niti ne zanika, novinarji s terena pa na podlagi neimenovanih virov poročajo, da je bilo truplo dejansko obglavljeno.

Okoliščine, v katerih je ženska umrla, policija tako še ni potrdila, jasno je le, da so policisti v zvezi z umorom že prijeli 25-letnega osumljenega moškega. Navedbe, da bi pri umoru lahko iskali povezave z zadnjimi terorističnimi obglavljenji, policija še ne komentira.

Po poročanju Sky News se je moški aretaciji upiral, tako da je bila policija primorana uporabiti silo. Eden izmed policistov je bil pri tem poškodovan, utrpel naj bi zlom zapestja. Tudi napadalec je poškodovan, odpeljali so ga v bolnišnico. Policisti ga še niso zaslišali.

Pri napadu naj ne bi šlo za obliko nasilja v družini, napadalec naj bi napadel žensko, ki jo je srečal na ulici.

Komentarjev 1
  • kapibara 08:47 05.september 2014.

    ...upiral aretaciji...bila primorana na Uporabe Sile... Kuga pa je tleke za razmišljat o uporabi sile.. a ga bi morali prej še vprašat za dovoljenje za eno na hobec...!!! polcaj pa poškodova.. :-(